Αρχική Σελίδα

Fiberroad Technology Co., Limited

καλής ποιότητας Διαχειρίσιμο Μετατροπέας μέσων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Διαχειρίσιμο Μετατροπέας μέσων για τις πωλήσεις
Ο ενισχυτής DWDM mux/demux και EDFA, έχει την εγκατεστημένη και καλή εργασία. Οι λύσεις συστημάτων DWDM σας είναι ώριμοι, καλοί ποιότητα και αξιόπιστες

—— Victor Svetlov

Ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη η ολόκληρη υποδοχή στην Κίνα, εξειδικευμένο εργαστήριο παραγωγής για να εξασφαλίσει υψηλής ποιότητας προϊόντα, θα συστήσει και θα αγοράσει πάλι

—— Bhandari Deepak

Παρέχετε τα προϊόντα, αλλά και δίνει πολλά επαγγελματικά λύσεις συστημάτων και advices, μια ευχάριστη συνεργασία και ο καλός πωλητής, θα κρατήσει την επαφή!

—— Ιορδανία Agius

Έχει συνεργαστεί μαζί για περισσότερο από 5 έτη, πολύ επαγγελματικά, όλο το αγαθό εργασιών προϊόντων στους εξοπλισμούς μας. Σας ευχαριστούμε.

—— Irakli Papava

Είμαι Online Chat Now

Fiberroad Technology Co., Limited

1 2 3 4 5 6 7 8 9
Fiberroad Technology Co., Limited Fiberroad Technology Co., Limited Fiberroad Technology Co., Limited Fiberroad Technology Co., Limited Fiberroad Technology Co., Limited Fiberroad Technology Co., Limited Fiberroad Technology Co., Limited Fiberroad Technology Co., Limited Fiberroad Technology Co., Limited
Εταιρεία υποδοχής Επιχείρηση Κτίριο Εργοστάσιο Εικόνα της εταιρείας Εταιρία Γραφείο έκθεση έκθεση έκθεση έκθεση

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Μέση Ανατολή
Μάρκες : Fiberroad
Αριθμός Υπαλλήλων : 150~200
Ετήσιες πωλήσεις : 1000 Million-1500 Million
Ιδρύθηκε Έτος : 2008
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Το FiberRoad που ιδρύεται το 2008, είναι δεσμευμένο στα αναπτυσσόμενα και κατασκευαστικά και πωλώντας προϊόντα επικοινωνίας δικτύων. Ιδίως, η εστίαση στις οπτικές τεχνολογίες ινών, τις τεχνολογίες Ethernet και την ολοκλήρωση των ευρυζωνικών τεχνολογιών πρόσβασης. Με την περιθωριακή τεχνολογία και υψηλός - η ποιοτική υπηρεσία ως κινητήρια δύναμη, FiberRoad συνέχισε τη σταθερή αύξηση, και γίνεται τοπ σφαιρικός προμηθευτής εξοπλισμού της καινοτόμου πρόσβασης τελευταίος-μιλι'ου στις τηλεπικοινωνίες market.c

 

Προϊόντα και αγορά
Τα προϊόντα FiberRoad περιλαμβάνουν μια ευρεία γραμμή του FTTH, πλατφόρμα μετατροπής MEDIA ινών, εύχρηστοι μετατροπείς μέσων, διακόπτης ινών, βιομηχανικός διακόπτης, πομποδέκτες SFP, συστατικά και υποσυστήματα, σύστημα CWDM/DWDM, παθητικά προϊόντα, επιπλέον, παρέχουμε τα ανάλογα προϊόντα σταθερό στο τηλεπικοινωνίες μήκος κύματος, τις μεταδόσεις στοιχείων και τις αγορές καλωδιακής τηλεόρασης.

 

Δεδομένου ότι η επαγγελματική ομάδα εφαρμοσμένης μηχανικής μας έχει αφιερωθεί στην Ε&Α για πολύ καιρό, έτσι ώστε τα προϊόντα είναι ήρεμα ώριμα. Έχουμε λάβει πολλή δημοφιλή αναγνώριση από τους τρέχοντες χειριστές τηλεπικοινωνιών, τους αναδόχους εφαρμοσμένης μηχανικής τηλεπικοινωνιών, και τους συνεργάτες λύσης μας στον κόσμο. Αυτή η συμμαχία καλύπτει την Ευρώπη, Ασία, η Μέση Ανατολή, Αφρική, συν το Βορρά και τη Νότια Αμερική. Αυτή η σφαιρική συνεργασία λαμβάνει την άμεσες εφαρμοσμένη μηχανική και τη τεχνική υποστήριξη από την έδρα επιχείρησής μας σε Shenzhen.

 

Δεδομένου ότι οι υπηρεσίες όπως η φωνή και τα πολυμέσα κινούνται προς βασισμένες τις στην IP τεχνολογίες, carriershave διαπίστωσε ότι τα κεντρικά δίκτυά τους μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποτελεσματικότερα και οικονομικά εάν τα δημόσια δίκτυα μετατροπής μεταναστεύουν στη στα βασισμένα IP δίκτυα επόμενης γενιάς. Αυτή η δυναμική σκέψη θα επιτρέψει σε FiberRoad για να συνεχίσει τις λύσεις καμερών IP για σήμερα και τις αυριανές αγορές.

 

Τιμές FiberRoad
Η συνεχιμένος αποστολή του FiberRoad είναι να παρασχεθούν οι πελάτες μας «εγκαίρως» τις λύσεις, γρήγορα και την αποτελεσματική υποστήριξη πελατών, και τα πολύτιμα προϊόντα με την εκτεταμένη ζωή υπηρεσιών.

Παροχή των καινοτόμων λύσεων πρόσβασης τελευταίος-μιλι'ου στην αγορά τηλεπικοινωνιών

Να παράσχει στους πελάτες «εγκαίρως» τις λύσεις, γρήγορα και την αποτελεσματική υποστήριξη πελατών, και πολύτιμος

 

 
Στοιχεία επικοινωνίας
Fiberroad Technology Co., Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Roger Chen

Τηλ.:: 86-755-83125459

Φαξ: 86-755-83127301

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)